Nieuws
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud
Wat is prepaid?

Welkom

Op prepaid-vergelijk.nl, de grootste prepaid-vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk de populairste prepaid-aanbiedingen.

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Uitleg simlock


Als je een prepaidkaart bestelt zonder telefoon, dan kan je alleen bellen als je zel al een telefoon in je bezit hebt. Toestellen die je zonder abonnement of prepaid-tegoed koopt zijn dit sowieso. Toestellen die niet sim-lock-vrij zijn moet je sim-lock-vrij maken.

Het is niet eenvoudig om te zien of je toestel een sim-lock heeft. Je kan dit het beste zien door een simkaart van een andere provider dan die waar je mee belt, in je telefoon te doen. Kan je dan met de telefoon bellen dan is de telefoon sim-lock-vrij.

Als je een toestel hebt met sim-lock, dien je deze sim-lock-vrij te maken om te bellen met een andere aanbieder. Het simlock kan na een jaar gratis verwijderd worden. Hoe dat te doen verschilt per provider. Kijk daarom op de website van de providers voor meer informatie.

Over ons
prepaid-vergelijk.nl biedt een prepaid-vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van prepaid-aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste of de goedkoopste prepaid.

Contact
prepaid-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
prepaid-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. prepaid-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van prepaid-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van prepaid-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciƫle doeleinden.