Nieuws
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud
Wat is prepaid?

Welkom

Op prepaid-vergelijk.nl, de grootste prepaid-vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk de populairste prepaid-aanbiedingen.

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Nummerbehoud


Het is mogelijk je 06-nummer mee te nemen (ook wel nummerportabiliteit genoemd) bij overstap naar een andere aanbieder. Hiervoor kunnen kosten in rekening gebracht worden. Deze bedragen echter nooit meer dan 10 euro. Aanbieders zijn verplicht om mee te werken aan een verzoek tot het verhuizen van je nummer.

Je kan je nummer meenemen als je verandert van abonnement bij dezelfde aanbieder of als je verandert van aanbieder. Dit geldt ook voor switchen van prepaid-aanbieder, of voor de overgang van abonnement naar prepaid of voor de overgang van prepaid naar abonnement.

De kosten voor het verhuizen van een telefoonnummer bedragen maximaal 10 euro. Je betaalt deze kosten aan de  nieuwe prepaid-aanbieder. Je oude aanbieder mag geen geld vragen voor de verhuizing.

Je nummer kan je meenemen door dit aan te geven bij het bestellen van de nieuwe prepaid. Hou er rekening mee dat je dit verzoek minstens twee weken voor het aflopen van je oude abonnement / prepaid doorgeeft aan de nieuwe provider.

Het verhuizen van je nummer duurt maximaal 10 werkdagen. Je nieuwe aanbieder regelt de verhuizing met je oude aanbieder

Vraag eerst de reden van afwijzing indien het verhuizen van je nummer niet lukt. Vervolgens kan je nieuwe aanbieder schriftelijk een klacht indienen. Je kan eventueel ook de Geschillencommissie Telecommunicatie inschakelen.

consuWijzer.nl

Over ons
prepaid-vergelijk.nl biedt een prepaid-vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van prepaid-aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste of de goedkoopste prepaid.

Contact
prepaid-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
prepaid-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. prepaid-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van prepaid-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van prepaid-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciƫle doeleinden.