Nieuws
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud
Wat is prepaid?

Welkom

Op prepaid-vergelijk.nl, de grootste prepaid-vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk de populairste prepaid-aanbiedingen.

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

KPN trekt stekker uit Lowcall

Nieuws - KPN heeft de activiteiten van Debitel-dochter Lowcall stilletjes stopgezet; per 1 augustus 2009 sluit Lowcall geen nieuwe mobiele nummers meer aan blijkt uit een boodschap op de website.

Op de voorpagina van Lowcall's website wijst niets op een eventuele beeindiging van Lowcall's activiteiten. Op de bestelpagina prijkt echter een boodschap, waarin klanten worden doorverwezen naar Simyo: "LowCall, onderdeel van KPN's dochter debitel, zal per 1 augustus geen nieuwe mobiele nummers meer aansluiten. Voor bestaande LowCall klanten veranderd er niets. Alternatief voor LowCall is Simyo."

Eerder beŽindigde KPN al de activiteiten van Lowcall's moederbedrijf Debitel. KPN nam in oktober 2008 Debitel over voor een onbekend bedrag. Debitel had onder andere op sim-only gebied een aantrekkelijke propositie. Lowcall was een directe concurrent van KPN-dochter Simyo, waardoor de beeindiging van de activiteiten van Lowcall geen verrassing is.

Lowcall werd in november 2005 geintroduceerd door Debitel. Vanaf het begin behoorde de propositie van Lowcall tot de goedkoopste van Nederland. KPN lanceerde Simyo enkele maanden eerder.

Geplaatst op 07 August 2009 om 16:14

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
prepaid-vergelijk.nl biedt een prepaid-vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van prepaid-aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste of de goedkoopste prepaid.

Contact
prepaid-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
prepaid-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. prepaid-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van prepaid-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van prepaid-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerci√ęle doeleinden.