Nieuws
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud
Wat is prepaid?

Welkom

Op prepaid-vergelijk.nl, de grootste prepaid-vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk de populairste prepaid-aanbiedingen.

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Hema rectificeert prepaid-tarieven

Nieuws - De HEMA heeft een vergelijkend overzicht van prepaid-tarieven gerectificeeerd. In het eerste overzicht stonden enkele fouten die een goede vergelijking verhinderden.

Het overzicht met foutieve prepaid-tarieven verscheen in de HEMA-folder nummer 12 (geldig van 3 augustus t/m 6 september 2009). De rectificatie viel tegelijktijdig met de folder in de bus.

Telfort kwam er in eerste instantie erg bekaaid vanaf; volgens de HEMA kon er met Telfort niet gebeld worden naar Suriname, Marokko en Belgie. In de rectificatie zet HEMA dit recht.

Overigens heeft de HEMA goed gekeken met wie ze zichzelf vergelijkt. In het overzicht staan enkel de dure prepaid-aanbieders, KPN, Telfort, Hi, T-Mobile en Vodafone. Simyo, Lowcall en Tele2 prepaid, die nationaal (in het algemeen) goedkoper zijn dan de HEMA, ontbreken.

Update In eerste instantie meldde PortableGear dat ook het gerectificeerde overzicht niet klopte. Dit is niet juist. De redactie had abusievelijk de vermelde tarieven vergeleken met roaming-tarieven. Daar het gaat om gesprekken vanuit Nederland naar andere landen betreft het geen roaming en gelden dus de hogere tarieven. Enkele oplettende lezers attendeerden ons daar op. Het blunderen in onze eerste kop 'Hema blundert met prepaid-tarieven' slaat dus niet op de Hema maar op onszelf.

Geplaatst op 03 August 2009 om 08:21

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
prepaid-vergelijk.nl biedt een prepaid-vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van prepaid-aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste of de goedkoopste prepaid.

Contact
prepaid-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
prepaid-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. prepaid-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van prepaid-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van prepaid-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciƫle doeleinden.