Nieuws
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud
Wat is prepaid?

Welkom

Op prepaid-vergelijk.nl, de grootste prepaid-vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk de populairste prepaid-aanbiedingen.

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Prepaid bellen met Aldi Talk

Nieuws - Winkelketen Aldi biedt sinds vorige week een eigen mobiel netwerk aan met de naam Aldi Talk; via dit Aldi Talk-netwerk kan je prepaid bellen.

Aldi Talk wordt aangeboden door dochteronderneming Medionmobile en maakt gebruik van het KPN-netwerk. Aldi Talk was eerder al reeds actief in BelgiŽ en Duitsland.

Binnen het Aldi Talk netwerk zijn de kosten per belminuut en per sms 6 cent. SMS'jes naar andere Nederlandse netwerken kosten eveneens 6 cent; bellen naar andere Nederlandse netwerken kost 16 cent per minuut.

Beltegoed voor Aldi Talk is uitsluitend bij Aldi-filialen verkrijgbaar en alleen in eenheden van 10 of 20 euro. Het beltegoed is 12 maanden geldig. Meer informatie vind je op Medion Mobile.

Geplaatst op 06 July 2009 om 14:00

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
prepaid-vergelijk.nl biedt een prepaid-vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van prepaid-aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste of de goedkoopste prepaid.

Contact
prepaid-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
prepaid-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. prepaid-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van prepaid-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van prepaid-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerci√ęle doeleinden.