Nieuws
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud
Wat is prepaid?

Welkom

Op prepaid-vergelijk.nl, de grootste prepaid-vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk de populairste prepaid-aanbiedingen.

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

iPhone 3G verkrijgbaar met T-Mobile PrePaid

Nieuws - De Apple iPhone 3G is vanaf deze week verkrijgbaar met T-Mobile Prepaid; hierdoor ben je bij de aanschaf van een iPhone 3G niet meer verplicht gebonden aan een abonnement.

De iPhone 3G PrePaid is niet echt goedkoop. Het is verkrijgbaar vanaf €699,95 (inclusief €100 euro beltegoed). De prijs voor bellen per minuut naar vast en mobiel kost 35 cent; een sms'jes sturen kost 23 cent. Mobiel internet kost 1 euro per MB met een maximum van 7 euro per dag.

Het iPhone 3G PrePaidpakket is verkrijgbaar in de T-Mobile Shops; de voorraad is beperkt. De Apple iPhone 3G werd 11 juli in Nederland geintroduceerd; in eerste instantie werd de telefoon alleen verkocht met abonnementen van T-Mobile.

Geplaatst op 21 October 2008 om 11:07

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
prepaid-vergelijk.nl biedt een prepaid-vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van prepaid-aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste of de goedkoopste prepaid.

Contact
prepaid-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
prepaid-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. prepaid-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van prepaid-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van prepaid-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciƫle doeleinden.