Nieuws
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud
Wat is prepaid?

Welkom

Op prepaid-vergelijk.nl, de grootste prepaid-vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk de populairste prepaid-aanbiedingen.

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Vanaf 50 euro 50 procent korting bij T-Mobile

Nieuws - T-Mobile biedt vanaf heden haar trouwe klanten 50 procent korting op de basistarieven. Vanaf het moment dat je 50 euro hebt opgewaardeerd gaan je bel-, sms- en datatarief omlaag.

T-Mobile schrijf op haar blog: "Heb je in totaal al voor €50,- opgewaardeerd? Dan krijg je vanaf nu 50% korting op de basistarieven voor internet, bellen en sms’en binnen Nederland! Je hoeft dan alleen maar je tariefplan te wijzigen in My T-Mobile. Binnen 24 uur ontvang je dan een sms dat de korting is ingegaan. Ben je een nieuwe PrePaid gebruiker? Ook jij krijgt natuurlijk 50% korting op de basistarieven nadat je jouw beltegoed met in totaal €50,- hebt opgewaardeerd. Het maakt hiervoor niet uit of je één keer opwaardeert of er zes maanden over doet. Zodra je de €50,- grens hebt gepasseerd, gaat binnen 24 uur de 50% korting automatisch in. En het mooie is, zolang je sim actief blijft met T-Mobile Prepaid, kom je nooit meer van de korting af."

De actie van T-Mobile is sympathiek, maar toch een sigaar uit eigen doos. De tarieven van T-Mobile zijn dusdanig hoog dat de gehalveerde tarieven nog steeds niet tot de scherpste van de markt behoren. Simyo is zowel voor als na de halvering van de tarieven aanzienlijk goedkoper dan T-Mobile. Voor de halvering is T-Mobile zelfs ronduit duur.

Geplaatst op 29 July 2013 om 12:00

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
prepaid-vergelijk.nl biedt een prepaid-vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van prepaid-aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste of de goedkoopste prepaid.

Contact
prepaid-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
prepaid-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. prepaid-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van prepaid-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van prepaid-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciële doeleinden.