Nieuws
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud
Wat is prepaid?

Welkom

Op prepaid-vergelijk.nl, de grootste prepaid-vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk de populairste prepaid-aanbiedingen.

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Vodafone Hybride; combinatie van prepaid en abonnement

Nieuws - Vodafone biedt als eerste Nederlandse provider volledige controle, vrijheid, flexibiliteit en gemak in één voordelige maandelijkse bundel. Met Vodafone Hybride kan je maandelijks met één druk op de knop je bundel verlagen, verhogen of (tijdelijk) stopzetten. Geheel kosteloos.

"Steeds meer mensen willen graag volledige controle en flexibiliteit, en dat bieden we met Vodafone Hybride", aldus Bart Hofker, directeur consumentenmarkt van Vodafone Nederland. Hybride is een prepaid / sim-only-variant met verschillende bel/sms en databundels waarbij jij zelf je ideale bundelmix kiest. Je hebt geen contract en kunt de door jou gekozen bundels elke maand kosteloos aanpassen, pauzeren of stopzetten.

Met Hybride betaal je altijd vooraf waardoor je de kosten volledig onder controle hebt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Zolang je tevreden bent, ontvang je elke maand automatisch de door jou gekozen bundelmix. Zodra de gekozen bel/sms of databundel verbruikt is, kun je niet meer internetten of bellen. Wil je Hybride toch blijven gebruiken? Dan kun je altijd eenvoudig buiten bundeltegoed online opwaarderen.

Qua kosten zit hybride tussen de tarieven van prepaid en sim-only in. Grootste voordeel is de enorme flexibiliteit van Vodafone Hybride. Omdat je vooraf betaalt kom je niet voor verrassingen te staan.

Geplaatst op 21 February 2014 om 11:25

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
prepaid-vergelijk.nl biedt een prepaid-vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van prepaid-aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste of de goedkoopste prepaid.

Contact
prepaid-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
prepaid-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. prepaid-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van prepaid-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van prepaid-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciële doeleinden.