Nieuws
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud
Wat is prepaid?

Welkom

Op prepaid-vergelijk.nl, de grootste prepaid-vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk de populairste prepaid-aanbiedingen.

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Nieuwe prepaid-bundels Telfort

Nieuws - Vanaf vandaag kunnen Telfort-prepaidklanten maandbundels kopen voor bellen, sms'en en internetten. Op deze manier houd je de kosten binnen de perken indien je belgedrag wijzigt.

Er zijn vijf minutenbundels verkrijgbaar, van 150, 300, 400, 500 en 1.000 minuten. De prijzen varieren van € 7,- tot € 33,-. Voor sms-bundels heb je de keuze uit een bundel van 100 en 1.000 sms'jes voor respectievelijk € 3,- en € 8,-. De internetbundels lopen van 25 tot 500 MB en kosten € 5,- tot € 15,-.

De extra bundels zijn 31 dagen lang houdbaar. De houdbaarheid gaat in op de dag van aanschaf. Zodra het einde van de looptijd van de bundel nadert, of wanneer de bundel bijna of helemaal is verbruikt wordt er een sms gestuurd. De reguliere tarieven voor Telfort Prepaid zijn € 0,15 per minuut en per sms. Internetten is vanaf vandaag alleen nog maar mogelijk met een optionele internetbundel van minimaal € 5,- per maand.

Geplaatst op 02 May 2013 om 13:43

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
prepaid-vergelijk.nl biedt een prepaid-vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van prepaid-aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste of de goedkoopste prepaid.

Contact
prepaid-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
prepaid-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. prepaid-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van prepaid-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van prepaid-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciële doeleinden.