Nieuws
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud
Wat is prepaid?

Welkom

Op prepaid-vergelijk.nl, de grootste prepaid-vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk de populairste prepaid-aanbiedingen.

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Mobile Vikings operator naar Nederland

Nieuws - Mobile Vikings, telecomoperator en prepaid-aanbieder uit het Belgische Hasselt gaat vanaf deze maand ook in Nederland prepaid-telefonie en prepaid-internet aanbieden.

Net als in België (met KPN Belgium/BASE) maakt Mobile Vikings in Nederland gebruik van het KPN-netwerk. Mobile Vikings biedt tot 1,5GB gratis mobiel internet (voor een volledige maand), 500 gratis sms'jes (eveneens voor een volledige maand) en een online overzicht van je verbruik. Je betaalt per seconde en je kan meerdere simkaarten op één account gebruiken.

Bij Mobile Vikings heb je verder de keuze uit een prepaid-abonnement van € 25,- (waarbij je tot 100 minuten € 0,25 per minuut betaalt) en € 40,- (waarbij je tot 400 minuten € 0,10 per minuut betaalt). Mobile Vikings wordt later deze maand officieel in Nederland gelanceerd.

Geplaatst op 03 December 2012 om 12:33

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
prepaid-vergelijk.nl biedt een prepaid-vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van prepaid-aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste of de goedkoopste prepaid.

Contact
prepaid-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
prepaid-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. prepaid-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van prepaid-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van prepaid-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciële doeleinden.