Nieuws
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud
Wat is prepaid?

Welkom

Op prepaid-vergelijk.nl, de grootste prepaid-vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk de populairste prepaid-aanbiedingen.

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

hollandsnieuwe introduceert automaat voor mobiele telefoons

Nieuws - Met de plaatsing van 'The Shopping Wall' op Schiphol heeft hollandsnieuwe een nieuwe manier van verkopen geintroduceerd: een bijzondere combinatie van online en offline sales, waarbij je een mobieltje als een kroket 'uit de muur' haalt.

hollandsnieuwe introduceerde 'The Shopping Wall' eind vorige maand. Via het scherm van de automaat maak je online een keuze voor het type abonnement. De machine biedt een keuze uit acht mobiele telefoons van Samsung en verschillende typen sim-only abonnementen. Via de machine kan 24/7 een voordelig hollandsnieuwe sim-only abonnement, mét of zonder toestel, worden aangeschaft.

De prijzen van de toestellen variëren tussen de 15 euro en 220 euro en betalen is mogelijk met de pinpas of creditcard. Het assortiment (met verschillende toestellen van Samsung) wordt regelmatig ververst, en bevat ook accessoires zoals telefoonhoesjes. De Shopping Wall is een primeur in Europa en staat voor een periode van minimaal drie maanden op Schiphol Plaza. Het vernuftige apparaat zal daarna rouleren op drukke locaties zoals festivals, treinstations en winkelcentra.

"Onze klanten zijn mensen die letten op de kosten, bewust met geld willen omgaan of weinig budget hebben. Ons aanbod werkt zodanig dat bellers vóór aanschaf precies weten wat de kosten zijn van hun toestel, bellen, sms'en en internetten", zegt Sharon van de Kuijt, marketingmanager bij hollandsnieuwe. "Voor hen is hollandsnieuwe een voordelig alternatief. Met The Shopping Wall introduceren we een nieuw concept waarbij we geen eigen winkels nodig hebben op drukbezochte locaties. Hierdoor kunnen we de tarieven laag houden. Bovendien sluit The Shopping Wall goed aan bij onze bekende 'wij-doen-het-anders'- aanpak."

Telfort verkocht in 2008 ook prepaid-toestellen via de bekende snackbarmuur van de FEBO.

Geplaatst op 06 March 2012 om 14:11

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
prepaid-vergelijk.nl biedt een prepaid-vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van prepaid-aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste of de goedkoopste prepaid.

Contact
prepaid-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
prepaid-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. prepaid-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van prepaid-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van prepaid-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciële doeleinden.