Nieuws
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud
Wat is prepaid?

Welkom

Op prepaid-vergelijk.nl, de grootste prepaid-vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk de populairste prepaid-aanbiedingen.

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Prepaid-aanbieder Citytel ten einde

Nieuws - Ongeveer een jaar na de aankondiging is prepaid-aanbieder Citytel, waarbij je prepaid-simkaarten alleen online kon bestellen, alweer ten einde.

Citytel, dat gebruik maakte van het netwerk van KPN, werd in november 2010 geintroduceerd. Citytel claimde "altijd dubbel beltegoed aan te bieden". Een succes is het echter niet geworden, want Citytel laat nu weten "dat het niet meer mogelijk is Citytel simkaarten te bestellen omdat Citytel binnenkort gaat stoppen."

Als je een Citytel simkaart bezit, belooft Citytel je binnenkort meer informatie via e-mail en SMS te sturen.

Geplaatst op 17 January 2012 om 14:09

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
prepaid-vergelijk.nl biedt een prepaid-vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van prepaid-aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste of de goedkoopste prepaid.

Contact
prepaid-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
prepaid-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. prepaid-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van prepaid-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van prepaid-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciƫle doeleinden.