Nieuws
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud
Wat is prepaid?

Welkom

Op prepaid-vergelijk.nl, de grootste prepaid-vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk de populairste prepaid-aanbiedingen.

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Prepaid-abonnement bij supermarkt Dirk

Nieuws - Supermarktketen Dirk (onderdeel van de Detailresult Groep, waartoe ook Bas en Digros behoren), komt met eigen mobiele prepaid-abonnementen.

Dirk sluit daarmee aan bij een lange rij van supermarktketens en warenhuizen die al eigen mobiele prepaid-abonnementen aanbieden, waaronder Albert Heijn, Hema, Aldi en Jumbo.

Een simkaart bij Dirk kost € 9,95, maar dat is wel inclusief € 10,- beltegoed - dus zo goed als gratis. Bellen kost 12 cent per minuut en voor sms'en betaal je 5 cent per minuut. Dirk-gebruikers onderling bellen voor de helft van de prijs en verzenden elkaar sms'jes voor 2 cent.

Dirk werkt via Teleena op het netwerk van Vodafone en is verkrijgbaar vanaf 14 november.

Geplaatst op 10 November 2011 om 14:07

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
prepaid-vergelijk.nl biedt een prepaid-vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van prepaid-aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste of de goedkoopste prepaid.

Contact
prepaid-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
prepaid-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. prepaid-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van prepaid-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van prepaid-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciële doeleinden.