Nieuws
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud
Wat is prepaid?

Welkom

Op prepaid-vergelijk.nl, de grootste prepaid-vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk de populairste prepaid-aanbiedingen.

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

PostNL biedt prepaid bellen

Nieuws - Postbedrijf PostNL biedt vanaf heden ook prepaid bellen met PostNL Mobiel. Het bedrijf begint met de verkoop van simpakketten en combipakketten, met daarin een telefoon en een simkaart.

De pakketten worden aangeboden in de 2.000 "postkantoren" (vestigingen in winkels en supermarkten) van PostNL. Volgens PostNL is "telefonie is een logische aanvulling op het assortiment van PostNL omdat het mensen met elkaar in contact brengt".

Bij de prepaid-pakketten van PostNL Mobiel betaal je per seconde en betaal je geen starttarief. Je hebt de keuze uit het Gewoon Prepaid combipakket (inclusief simkaart, een Nokia 100 en € 2,50 beltegoed) voor € 19,95 en het Gewoon Prepaid simpakket (inclusief € 10,- beltegoed) voor € 9,95. Daarnaast kan je kiezen voor Gewoon Prepaid Zeker (waarbij je beltegoed maandelijks met een bedrag naar keuze wordt opgewaardeerd) en aanvullende Gewoon Prepaid Bel & Sms- en Internbundels. Beltegoed kan je opwaarderen bij de PostNL-vestigingen of online.

Arno van Bijnen, directeur Retail en Consumentenmarkt bij PostNL, zegt: "PostNL brengt mensen met elkaar in contact met een attent kaartje, een mooie brief of een verrassingspakketje. Met PostNL Mobiel breiden we deze contactmogelijkheden uit; voordelig, eenvoudig en betrouwbaar. Klantonderzoek heeft aangetoond dat er behoefte is aan een begrijpelijk prepaid product met betalen per seconde. Gewoon Prepaid is er juist voor die mensen die eenvoud willen en alleen bereikbaar willen zijn voor familie of vrienden. Met altijd een Postkantoor in de buurt, kunnen de klanten het beltegoed gemakkelijk en snel opwaarderen."

Geplaatst op 26 March 2012 om 10:05

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
prepaid-vergelijk.nl biedt een prepaid-vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van prepaid-aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste of de goedkoopste prepaid.

Contact
prepaid-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
prepaid-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. prepaid-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van prepaid-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van prepaid-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciële doeleinden.