Nieuws
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud
Wat is prepaid?

Welkom

Op prepaid-vergelijk.nl, de grootste prepaid-vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk de populairste prepaid-aanbiedingen.

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

KPN trekt stekker uit Ay Yildiz

Nieuws - KPN trekt naar verluidt 15 november de stekker uit Ay Yildiz, de sim-only aanbieder waarmee Nederlanders met een Turkse achtergrond goedkoop kunnen bellen met familie in Turkijke.

Het is niet duidelijk waarom KPN de stekker uit Ay Yildiz trekt. Volgens GSM Helpdesk wil KPN mogelijk al haar diensten meer stroomlijnen en Ay Yildiz zou overlappen met KPN's Ortel Mobile - dat ook bedoeld is voor inwoners van Nederland die veel bellen met buitenlandse familie. KPN raadt Ay Yildiz-klanten aan om over te stappen naar Ortel Mobiel of Simyo.

Geplaatst op 19 November 2012 om 13:57

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
prepaid-vergelijk.nl biedt een prepaid-vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van prepaid-aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste of de goedkoopste prepaid.

Contact
prepaid-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
prepaid-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. prepaid-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van prepaid-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van prepaid-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciƫle doeleinden.