Nieuws
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud
Wat is prepaid?

Welkom

Op prepaid-vergelijk.nl, de grootste prepaid-vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk de populairste prepaid-aanbiedingen.

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Prepaid-aanbieder Qick stopt ermee

Nieuws - Prepaid-aanbieder Qick stopt haar dienstverlening per 23 februari 2011; vanaf 1 januari kan je je Qick-beltegoed niet meer opwaarderen.

Qick biedt je wel nog twee maanden de mogelijkheid om het beltegoed op je Qick simkaart op te maken. Dit kan uiterlijk tot en met 22 februari 2011. Voor die datum moet je dus je beltegoed opgemaakt hebben, anders ben je het kwijt.

Qick adviseert verder om over te stappen op Simyo. Hiervoor is een speciale website in het leven geroepen, te vinden op www.simyo.nl/qick. Als je hiervan gebruikt maakt, beloven Qick en Simyo dat je telefoonnummer binnen ongeveer 7 werkdagen overgezet wordt naar je Simyo simkaart. Je kan tot met 22 februari 2011 via deze mogelijkheid overstappen naar Simyo.

Geplaatst op 20 December 2010 om 09:01

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
prepaid-vergelijk.nl biedt een prepaid-vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van prepaid-aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste of de goedkoopste prepaid.

Contact
prepaid-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
prepaid-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. prepaid-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van prepaid-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van prepaid-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciƫle doeleinden.