Nieuws
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud
Wat is prepaid?

Welkom

Op prepaid-vergelijk.nl, de grootste prepaid-vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk de populairste prepaid-aanbiedingen.

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Citytel: nieuwe prepaid-aanbieder

Nieuws - Vandaag gaat Citytel, een nieuwe aanbieder van prepaid-telefonie van start; de Citytel prepaid-simkaarten zijn alleen online te bestellen.

Citytel maakt gebruik van het mobiele netwerk van KPN. Op Citytel.nl vind je de prepaid-toestellen van Citytel.

Het Citytel Startpakket wordt gratis thuis bezorgd. Bellen kost bij Citytel 35 cent per minuut en de kosten voor een sms'je zijn 16 cent. Per 1MB data betaal je 3 euro. Citytel claimt "altijd dubbel beltegoed" aan te bieden. Als je bijvoorbeeld een prepaid-toestel met 10 euro beltegoed koopt, krijg je eigenlijk 20 euro beltegoed. Omdat dit altijd het geval is, kan er in feite niet van een echte actie worden gesproken.

Citytel kent een starttarief van € 0,25 en belminuten worden per minuut afgerekend.

Geplaatst op 26 November 2010 om 14:15

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
prepaid-vergelijk.nl biedt een prepaid-vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van prepaid-aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste of de goedkoopste prepaid.

Contact
prepaid-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
prepaid-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. prepaid-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van prepaid-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van prepaid-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciële doeleinden.