Nieuws
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud
Wat is prepaid?

Welkom

Op prepaid-vergelijk.nl, de grootste prepaid-vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk de populairste prepaid-aanbiedingen.

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

BlackBerry Prepaid bij T-Mobile

Nieuws - Vanaf woensdag 17 november verkoopt T-Mobile BlackBerry PrePaid; met dit pakket zijn internet en de BlackBerry services de eerste zes maanden gratis.

T-Mobile BlackBerry PrePaid wordt in combinatie met de BlackBerry Curve 8520 aangeboden voor 199,95 euro. Bij dit pakket ontvangt je 15 euro beltegoed. De eerste zes maanden kan je kosteloos gebruik maken van mobiel internet (met een maximum van 1GB) en van de BlackBerry services.

Als je na een half jaar de BlackBerry services wil blijven ontvangen kost dit 2,50 euro per maand. Voor onbeperkt internet betaal je 2 euro per MB met een maximum van 10 euro per maand. Bellen kost 29 eurocent per minuut en het verzenden van een sms kost 12 eurocent per bericht. Bij een opwaardering van minimaal 10 euro, krijg je de opvolgende maand 300 gratis sms'jes. Een sim-only pakket zonder handset kost 19,95 euro, tevens inclusief 15 euro beltegoed.

Eerder zijn reeds KPN BlackBerry PrePaid en Vodafone BlackBerry PrePaid verschenen.

Geplaatst op 11 November 2010 om 09:01

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
prepaid-vergelijk.nl biedt een prepaid-vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van prepaid-aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste of de goedkoopste prepaid.

Contact
prepaid-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
prepaid-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. prepaid-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van prepaid-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van prepaid-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciƫle doeleinden.