Nieuws
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud
Wat is prepaid?

Welkom

Op prepaid-vergelijk.nl, de grootste prepaid-vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk de populairste prepaid-aanbiedingen.

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

BlackBerry Prepaid Pingen bij KPN

Nieuws - Na Vodafone komt ook KPN met een prepaid-propositie voor BlackBerry-gebruikers; vanaf 1 november is BlackBerry PrePay verkrijgbaar bij KPN en KPN-dochter Hi.

Met BlackBerry Prepaid krijg je voor € 12,50 per maand 200MB aan data om naar wens bijvoorbeeld te pingen, surfen, emailen of sociale netwerken gebruiken. Aan het begin van de maand wordt dit bedrag automatisch van het beltegoed afgeschreven.

Voor de meeste mensen is 200MB ruim voldoende; in de praktijk blijkt volgens KPN dat een gemiddelde BlackBerry abonnee niet meer dan 75MB per maand verbruikt. Wie per maand meer dan 200MB gebruikt, betaalt het reguliere tarief voor mobiele data van € 2,50 per MB. Binnenkort introduceert KPN/Hi een extra service: klanten krijgen een waarschuwing per SMS op het moment dat 80% van hun BlackBerry databundel verbruikt is.

Het KPN/Hi PrePay pakket is verkrijgbaar voor € 209,99 met de BlackBerry Curve 8520 inclusief € 10,- gratis PrePay-tegoed. Klanten die al een BlackBerry hebben kunnen een BlackBerry PrePay Sim-only aanschaffen voor € 9,99 inclusief € 10,- gratis PrePay-tegoed. Vodafone kwam eerder dit jaar ook met Vodafone Prepaid voor BlackBerry.

Geplaatst op 26 October 2010 om 08:01

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
prepaid-vergelijk.nl biedt een prepaid-vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van prepaid-aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste of de goedkoopste prepaid.

Contact
prepaid-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
prepaid-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. prepaid-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van prepaid-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van prepaid-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciële doeleinden.