Nieuws
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud
Wat is prepaid?

Welkom

Op prepaid-vergelijk.nl, de grootste prepaid-vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk de populairste prepaid-aanbiedingen.

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Ben vrij: prepaid zonder toestel

Nieuws - Sim-only-propositie Ben introduceert een prepaid-aanbieding onder de naam Ben vrij prepaid; Ben vrij is zowel los als met toestel verkrijgbaar.

Bij Ben vrij prepaid kan je op dit moment kiezen tussen 'Ben vrij prepaid' zonder toestel voor € 9,99 of voor een 'Nokia 1800 Prepaid + Ben vrij' voor € 24,95 (incl. € 10 beltegoed).

Ben vrij kost 18 cent per minuut of sms. Maar na elke keer dat je opwaardeert bel en sms je automatisch 30 dagen lang voor 9 cent. Heb je na 30 dagen niet opgewaardeerd, dan verandert je tarief weer in 18 cent per minuut. Je ontvangt een sms'je als je 30 dagen bijna voorbij zijn. Als je weer opwaardeert bel je weer 30 dagen voor 9 cent. Het standaardtarief van 18 cent is niet heel goedkoop, zeker in vergelijking met bijvoorbeeld Simyo Prepaid, waar je standaard slechts 10 cent per minuut betaalt.

Ben vrij prepaid is aan te vullen met een extra sms maandbundel (€ 9,99 voor 1000 sms'jes per maand) en/of een internet maandbundel (€ 9,99 per maand).

>>> Bestel Ben vrij

Geplaatst op 20 September 2010 om 10:19

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
prepaid-vergelijk.nl biedt een prepaid-vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van prepaid-aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste of de goedkoopste prepaid.

Contact
prepaid-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
prepaid-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. prepaid-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van prepaid-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van prepaid-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciële doeleinden.