Nieuws
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud
Wat is prepaid?

Welkom

Op prepaid-vergelijk.nl, de grootste prepaid-vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk de populairste prepaid-aanbiedingen.

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Lycamobile verlaagt tarieven

Nieuws - Lycamobile verlaagt verschillende prepaid-tarieven voor bellen naar het buitenland; onder meer bellen naar Turkije, Suriname, Marokko en de Antillen is goedkoper geworden.

Daarnaast kan je nu 300 gratis sms'jes naar alle nationale netwerken krijgen als je voor € 20 opwaardeert. Bij € 10 opwaarderen krijg je 120 gratis sms'jes naar alle nationale netwerken.

Het tarief voor mobiel bellen naar Suriname is verlaagd van € 0,25 naar € 0,19 voor het bellen van vaste nummers en van € 0,32 naar € 0,24 voor mobiele nummers. Het tarief van bellen met Marokko is gedaald naar € 0,17 naar € 0,19 (vast) en van € 0,39 naar € 0,29 (mobiel). Het tarief voor Turkije is gegaan van € 0,14 naar € 0,13 (vast) en van € 0,29 naar € 0,27 (mobiel).

Voor het bellen met vaste nummers in de Nederlandse Antillen betaal je nu € 0,19, dit was € 0,23. Het tarief voor mobiel bellen met de Antillen blijft op € 0,29. Voor Aruba geldt hetzelfde tarief voor bellen met mobiele nummers als op de Antillen (gedaald van € 0,35 naar € 0,29). Bellen met vaste nummers op Aruba is met € 0,21 echter iets duurder.

Geplaatst op 16 September 2010 om 08:25

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
prepaid-vergelijk.nl biedt een prepaid-vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van prepaid-aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste of de goedkoopste prepaid.

Contact
prepaid-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
prepaid-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. prepaid-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van prepaid-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van prepaid-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciΓ«le doeleinden.