Nieuws
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud
Wat is prepaid?

Welkom

Op prepaid-vergelijk.nl, de grootste prepaid-vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk de populairste prepaid-aanbiedingen.

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Simyo Web to Go: prepaid-internet laptop

Nieuws - Simyo, het online mobiele merk van KPN, heeft de nieuwe dienst Simyo Web to Go geintroduceerd; deze dienst biedt prepaid-internet voor je laptop, iPad of tablet.

Met Simyo Web to Go zit je niet vast aan een abonnement. De dienst werkt op basis van prepaid webtegoed dat je online (automatisch) kan opwaarderen. Zodra verbinding wordt gemaakt maakt met internet, wordt 4 euro van je webtegoed afgeschreven, waarna je 1 dag (24 uur) onbeperkt kunt internetten. Als je regelmatig gebruik maakt van Web to Go kan je een strippenkaart aanschaffen waarmee je 10 keer 1 dag (24 uur) online kunt voor € 2,50 per keer. De strippenkaart is 1 maand geldig.

Simyo Web to Go is beschikbaar als sim only of in combinatie met een dongel. Beiden worden geleverd met 2 dagen onbeperkt internet (wat gelijk staat aan € 8,- webtegoed). Ter introductie is de dongel op Simyo.nl te bestellen voor € 35,- en de sim only variant voor € 5,-.

Simyo Web to Go wordt met een reguliere simkaart geleverd. In het derde kwartaal komt ook de micro-simkaart beschikbaar. Als je een iPad gebruikt kan je de simkaart zelf kleiner maken. Zodra de microsimkaart beschikbaar is kan je deze kosteloos omwisselen.

Geplaatst op 06 August 2010 om 09:57

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
prepaid-vergelijk.nl biedt een prepaid-vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van prepaid-aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste of de goedkoopste prepaid.

Contact
prepaid-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
prepaid-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. prepaid-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van prepaid-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van prepaid-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciële doeleinden.