Nieuws
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud
Wat is prepaid?

Welkom

Op prepaid-vergelijk.nl, de grootste prepaid-vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk de populairste prepaid-aanbiedingen.

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Vodafone prepaid voor BlackBerry

Nieuws - Vodafone introduceert deze maand in Nederland prepaid-diensten voor BlackBerry-smartphones; met de Vodafone Prepaid Blox voor BlackBerry heb je eenvoudig toegang tot mobiel internet.

Met Vodafone Prepaid Blox voor BlackBerry hebben prepaid-klanten met een BlackBerry makkelijk toegang tot e-mail, sociale netwerken, berichten, zoals IM, SMS, MMS, muziek en entertainment.

De Vodafone Prepaid Blox voor BlackBerry wordt in combinatie met de BlackBerry Curve 8520 aangeboden voor € 199,99 (incl. € 10 tegoed en tot eind 2010 zijn de BlackBerry diensten gratis). Voor klanten die al een BlackBerry toestel hebben, is er een Prepaid Sim Only voor € 19,99 (incl. € 10 tegoed en tot eind 2010 zijn de BlackBerry diensten gratis). Vanaf 2011 is de prijs voor de Prepaid Blox voor BlackBerry € 12,50 per maand. Het complete pakket voorziet toegang tot BlackBerry Messenger, e-mail, sociale netwerken en het internet.

Geplaatst op 29 June 2010 om 08:30

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
prepaid-vergelijk.nl biedt een prepaid-vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van prepaid-aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste of de goedkoopste prepaid.

Contact
prepaid-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
prepaid-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. prepaid-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van prepaid-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van prepaid-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciële doeleinden.