Nieuws
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud
Wat is prepaid?

Welkom

Op prepaid-vergelijk.nl, de grootste prepaid-vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk de populairste prepaid-aanbiedingen.

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Lebara Mobile neemt Chippie over

Nieuws - Prepaid-aanbieder Lebara Mobile Nederland heeft in Nederland prepaid-aanbieder Chippie overgenomen; Lebara wil hiermee haar positie op het gebied van internationaal mobiel bellen versterken.

Dat meldt Telecompaper. Lebara Mobile is momenteel marktleider op het gebied van internationaal mobiel bellen. Chippie richt zich op migranten in Nederland, voornamelijk uit Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, AziŽ en de Cariben. Lebara Nederland wil door de overname van Chippie haar positie als marktleider wat betreft internationaal mobiel bellen versterken; Lebara ziet veel potentie in de migrantenmarkt.

Met Chippie is het mogelijk om vanaf een prijs van 0,03 per minuut naar het buitenland te bellen. Tevens heeft Chippie een meertalige klantenservice. Chippie blijft als merknaam gewoon naast Lebara bestaan. De prijs die Lebara Nederland voor de Nederlandse tak van Chippie betaalt is niet bekend.

Geplaatst op 20 May 2010 om 09:40

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
prepaid-vergelijk.nl biedt een prepaid-vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van prepaid-aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste of de goedkoopste prepaid.

Contact
prepaid-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
prepaid-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. prepaid-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van prepaid-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van prepaid-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerci√ęle doeleinden.