Nieuws
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud
Wat is prepaid?

Welkom

Op prepaid-vergelijk.nl, de grootste prepaid-vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk de populairste prepaid-aanbiedingen.

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Prepaid beltegoed bij Kruidvat

Nieuws - Winkelketen Kruidvat is begonnen met het aanbieden van prepaid beltegoed; het Kruidvat Mobiel Startpakket is verkrijgbaar in alle Kruidvat-winkels in Nederland.

Het pakket geeft toegang tot het Kruidvat Mobiel Netwerk, dat wordt ondersteund door het KPN GSM-netwerk. In de Kruidvat-winkels vind je beltegoedkaarten van € 8, € 12 en € 16. Deze kun je bij de kassa afrekenen en daarvoor krijg je een opwaardeerbon.

Bellen naar andere klanten van Kruidvat Mobiel kost € 0,05 per minuut. Naar andere Nederlandse nummers betaal je € 0,14 per minuut. Een sms-bericht versturen kost € 0,05.

Het Kruidvat Mobiel Startpakket is verkrijgbaar in alle Kruidvatwinkels tegen een prijs van € 9,99. Dit pakket bevat een simkaart met € 13 beltegoed.

Geplaatst op 26 March 2010 om 09:55

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
prepaid-vergelijk.nl biedt een prepaid-vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van prepaid-aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste of de goedkoopste prepaid.

Contact
prepaid-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
prepaid-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. prepaid-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van prepaid-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van prepaid-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciƫle doeleinden.