Nieuws
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud
Wat is prepaid?

Welkom

Op prepaid-vergelijk.nl, de grootste prepaid-vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk de populairste prepaid-aanbiedingen.

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Lycamobile klanten afgesloten

Nieuws - Klanten van prepaid-aanbieder Lycamobile kunnen al vanaf vorige week donderdag niet meer bellen; de operator is afgesloten wegens een betalingsachterstand.

Lycamobile heeft een enorme betalingsachterstand 'van enkele miljoenen' aan T-Mobile. Dit bedrijf betreurt het dat Lycamobile-klanten gedupeerd worden, maar ziet geen andere mogelijkheid dan gedeeltelijke sluiting om het geld terug te krijgen. De Opta heeft dit goedgekeurd.

Lycamobile-klanten kunnen nog wel gesprekken en sms'jes ontvangen en het alarmnummer bellen. Bellen en sms' en naar reguliere nummers is echter niet meer mogelijk.

Geplaatst op 09 November 2009 om 11:00

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
prepaid-vergelijk.nl biedt een prepaid-vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van prepaid-aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste of de goedkoopste prepaid.

Contact
prepaid-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
prepaid-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. prepaid-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van prepaid-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van prepaid-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciƫle doeleinden.